Середа, 24.04.2024, 02:35
Вітаю Вас Гість | RSS

ГОРОДНИЦЬКА ЗОШ І-ІІІ ст.

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти
<

Головна » 2016 » Жовтень » 18 » МІТИНГ В ЧЕСТЬ БЕЗСМЕРТНИХ ГЕРОЇВ-ПАРТИЗАНІВ
15:53
МІТИНГ В ЧЕСТЬ БЕЗСМЕРТНИХ ГЕРОЇВ-ПАРТИЗАНІВ

МІТИНГ В ЧЕСТЬ БЕЗСМЕРТНИХ ГЕРОЇВ-ПАРТИЗАНІВ

   

Багато років минуло з дня великої перемоги над фашистським загарбником.

Та дідівський подвиг буде жити вічно в пам'яті поколінь.
Саме тому щорічно в Україні відзначають День партизанської слави. Щоб ще раз згадати славетне минуле і подякувати ветеранам за великий подвиг, за вільну землю і за мирне небо над головами.
З нагоди свята 22 вересня до Городниці з'їхалися численні гості. Урочистості відбулися біля меморіального комплексу Партизанської Слави на честь партизанських з'єднань «Партизанський Дуб»
Першим привітав присутніх з річницею заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрій Подік. Довгих років життя, здоров'я, благополуччя та наснаги побажав він усім присутнім ветеранам.
Також з вітальним словом до дорогих гостей звернулися: голова районної ради ветеранів Петро Фатенко; голова Городницької селищної ради Іван Онищук; підпільник та розвідник, ветеран Андрій Деркач. Всі вони у своїх виступах згадували минулі подвиги, ділилися з присутніми спогадами та вітали зі святом.
Не залишилося осторонь і молоде покоління - привітали квітами та віршами славетних дідів, та подякували за мир.
Завершився мітинг традиційним покладання квітів та хвилиною мовчання.
Того дня, окрім Городниці, ветерани відвідали меморіал поблизу села Мала Цвіля. Там також пройшов невеличкий мітинг з нагоди річниці. Привітати ветеранів зі святом прийшли вчителі та учні Малоцвілянської ЗОШ.
Відходять у небуття ті страшні часи. Та не згасає пам'ять про тих хто ціною власного життя здобув Перемогу. Подвиги мужніх партизанів будуть жити вічно у пам'яті очевидців, на сторінках книжок та у народних переказах. Адже - «ніщо не забуте, ніхто не забутий».

     

Переглядів: 321 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
Корисні сайти
Погода